dark forest

Bør ikke tages 100% seriøst...

bloggen

7. forsøg på opstart af personlig blog

Blog

Jeg har flere gange tidligere prøvet at starte en blog op, men uden det store held og engagement.  Gad vide om sociale medier som Facebook og Twitter har haft en indflydelse her. Ofte er det kun korte “statusopdateringer”, der ligesom gerne vil ud fra undertegnedes indimellem specielle hoved. Men nu skal der ske noget andet!

De foregående gange en blog blev forsøgt startet af yours truly, gik jeg meget op i at indholdet enten skulle være morsomt eller på en anden måde være specielt og unikt ift. det man normalt læser om på en blog. Men netop disse kriterier var ensbetydende med, at indlæggene blev lidt mere tidskrævende og skulle gennemtænkes mere. Der skulle tages hensyn til, at man ikke krænkede diverse grupper med såkaldte morsomme indlæg.  Ofte skulle der ligeledes bruges meget tid på at finde PÅ noget at skrive om, hvis det skulle være specielt.

Those days are gone, man!  Med denne nye blog har jeg til sinde at skrive præcis det der falder mig ind – og være mere eller mindre ligeglad med, om det bare bliver endnu en kedelig dagligdags blog i Danmark eller om folk er enige med mig eller ej.

Så tag dén!

PS. Der kommer sandsynligvis indlæg om karbonader (IKKE krebinetter), den ultimative læskedrik URG(E) og fantastiske teorier om blandt andet motionsløb, Kirsten Hüttemeier og kløver oste.

1 Comment

  1. Mia

    det lyder sgu’ lige som noget for mig

Leave a Reply

Theme by Anders Norén